Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi

A többfunkciós járássegítő bébitaxi órákra lefoglalja az apróságokat, emellett rengeteg készséget fejleszt. Az aranyos oroszlán orra egy gomb mely világít, és ha a baba benyomja, zenélni kezd. 3 -féle mód közül tud választani, változatos ugráló dallamok, kellemes hangszerek vagy pedig gyönyörű zene. Az oroszlán használható járássegítőként, miközben a kicsi belekapaszkodik, valamint bébitaxiként is, hogyha ráül. A járássegítőn található rengeteg különböző játék mind mind a baba készségeit fejleszti. Színes karikák, duda, gombos telefon, forgatható tárcsa, csúsztatható pillangó, valamint lapozható oldalak. Ezek segítik a markolás készségének fejlődését, a szem- és kéz koordinációs készségeket, a gondolkodást, valamint az izmok fejlődését. A játék gondolkodásra és mozgásra ösztönzi a gyerkőcöket, így amellett hogy szórakoztató, rendkívül hasznos is. A biztonság érdekében sebesség ellenőrző is helyet kapott a játékon, melyen két választható mód található. A kezdő tipegők számára beakasztható a fék, mely megfogja a kereket, így lassítja a járművet használat közben. A bátrabb, haladó totyogóknak pedig segít a saját természetes tempójukban haladni.
A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges melyet a csomagolás nem tartalmaz.
Az "Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi" nevű játék gyártója a Yixing Toys, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Yixing Toys
1-3 nap
52654
12 190 Ft
Az "Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2020. július 17-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2020. július 17-én, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi
12 190 Ft
KOSÁRBA!Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi

Oroszlános többfunkciós zenélő járássegítő és bébitaxi

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.