Padlórobot - Code and Go programozható robot egér

Padlórobot - Code and Go programozható robot egér
Ezzel a cuki programozható robot egérrel és a hozzá építhető labirintussal számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatod az analitikus gondolkodást és a problémamegoldó képességeket.

A játék a gyakorlati kódolási képességek építésére épül!

- Építsd meg a labirintusodat.

- A kódoló kártyák segítségével hozd létre lépésről lépésre az útvonalat a Colby egérke számára.

- Programozza be a lépések sorrendjét, és nézze meg a Colby versenyét, hogy megtalálja a sajtot!Ez a deluxe szett a következőket tartalmazza:

- Robot egér

- 16 labirintus elem

- 22 labirintusfal

- 3 alagút

- Sajt

- 30 kétoldalas kódoló kártya

- 10 kétoldalas tevékenységi kártyaColby - a programozható robotegér csodálatosan világít és hangokat ad ki, továbbá 2 sebességgel és színes gombokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a kódolókártyáknak az egyszerű programozás és szekvenálás érdekében.

A Colby mérete 10,2 cm, és 3 db AAA elemre van szüksége (nem tartozék)A termék első helyet ért el az ASTRA, a legjobb játékok gyerekeknek 2016 versenyen tanulási játék kategóriábanAz angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai.

Tartalom: A játék elemmel működik (3 db AAA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Padlórobot - Code and Go programozható robot egér" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
68339
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Padlórobot - Code and Go programozható robot egér
Padlórobot - Code and Go programozható robot egér

Padlórobot - Code and Go programozható robot egér

23 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.