Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás

Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás
A Pagodák ösvénye logikai társasjátékban a gyerekek ösvényeket és hidakat építhetnek a pagodák között, megfejthetik az ősi rejtélyt. Meg kell találni az ösvények és a hidak megfelelő helyzetét, hogy a pagodák között szabad legyen a közlekedés. 80 feladványt tartalmaz, különböző nehézségben. Ebben a játékban egy arany sárkány is segíti a megoldás elérését. Mérete: 24 x 24 x 6 cm.
A "Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás" nevű játék gyártója a Smart Games, főleg 7 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Smart Games
61958
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás
Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás

Pagodák ösvénye - Sárkány kiadás

6 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.