Party Alias - társasjáték

Party Alias - társasjáték
8 750 Ft
+175 hűségpont ajándékba - Részletek...
11 éves kor fölött
25630
A Party Alias társasjátékot kettő, vagy több játékot kettő, vagy több játékos alkotta csapatok játszhatják. A játék lényege, hogy mielőtt a homokóra homokja lepereg, a lehető legtöbb szót találják ki az egy csapatba tartozó játékosok, melyeket egyik csapattársuk más szavakkal - például szinonimákkal, ellentét-szavakkal, esetleg találós kérdésekkel ír körül. A megfejtett szakvakért pont jár, melyek egyre előrébb juttatják a csapat bábuját a cél felé. Az a csapat nyeri a játékot, melynek bábuja elsőként éri el a játéktábla Cél mezőjét. A Party Alias társasjáték esetében ha egy csapat bábuja a játéktáblán lévő party-mezők valamelyikére lép, a kiválasztott játékosnak a szavakat teljesen új, bolondos, mókás helyzetekben illetve módokon kell körülírnia. A party-mezők típusától függően vagy egy bolondos történetbe kell a kártyákon lévő szavakat belefoglalni, vagy hírességeket kell körülírni, vagy a szavak körülírását különböző hangulatban illetve testhelyzetben kell elvégezni. A Party Alias társasjáték ügyességet, taktikát, kreativitást és gyorsaságot igényel a játékosok részéről, de mindezek mellett fantasztikus szórakozást, vidámságot is nyújt a csapatoknak.
Tartozékok: 1 db játéktábla, 1 db pörgettyű, 6 db bábu, 300 db kártya, 1 db homokóra

A "Party Alias - társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 11 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Party Alias - társasjáték

Party Alias - társasjáték

8 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.