Peonza - Silver Stars Csomag

Ez a csomag egyesíti a legnépszerűbb modellek palettáját. Ideális mind a rögzített, mind a forgó hegyes trükkök gyakorlásához. A Trompos Space márka legnagyobb gondossággal tervezte ezt a csomagot, amely ideális a legigényesebb profi játékosok számára, akik a teljes játékélményt szeretnék átélni. 3 db-os pörgettyűkészlet, amely különböző típusú pörgettyűfejeket tartalmaz. A készlet különösen alkalmas trükkök gyakorlására stabil vagy csapágyas hegyen. Tartalom: 1 db Saturno Xtreme, 1 db Pegazus Roller, 1 db Jupiter Roller.
A Trompos Space márka már 10 éve képviselteti magát a pörgettyűs játékok piacán. A teljes mértékben Spanyolországban tervezett és létrehozott játékok kiváló minőséggel és vonzó design-al rendelkeznek, így új szintre emelve a játék élményét. Ezek a karcsú, akrobatikus ügyességi játékok nagyon szórakoztatóak, és a lehetséges trükkök száma végtelen, összetettségük egyszerűen meghökkentő!
A Peonza márkájú "Peonza - Silver Stars Csomag" nevű játékot főleg 7 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Peonza
inkább fiúknak
1-3 nap
66812
7 750 Ft
A "Peonza - Silver Stars Csomag" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 14-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 14-én, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Peonza - Silver Stars Csomag
7 750 Ft
Peonza - Silver Stars Csomag

Peonza - Silver Stars Csomag

7 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.