Perplexus - Harry Potter

Igazán erős varázslatra lesz szükséged, hogy kitalálj ebből a Próféciából! Lépj be Harry Potter világába és tedd próbára tudásod egy labirintus játékban, ami legalább olyan nehéz, mint McGalagony Professzor dolgozatai! Döntsd meg, pörgesd és fordíts fel a Perplexus Prófécia játékot, és juttasd a labdát az elejéről a végére anélkül, hogy leesnél a pályáról. Csakúgy, mint Harry Potternek, számos nehézséggel kell szembenézned már küldetésed elején. Ha a labda leesik, menj vissza az elejére és próbáld újra! A Harry Potter világa alapján készült labirintus tökéletes ajándék a Harry Potter könyvek, filmek és rejtvények rajongóinak! Alohomora Harry Potter Perplexus! A Perplexus Prófécia egyesíti Harry Potter világának varázslatát és csodáit a Perplexus rejtvények izgalmával! A kidolgozott Prófécia gömbbel ez tökéletes ajándék a Harry Potter rajongóknak!
A "Perplexus - Harry Potter" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
68180
10 350 Ft
A "Perplexus - Harry Potter" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 22-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 22-én, csütörtökön átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Perplexus - Harry Potter
10 350 Ft
KOSÁRBA!Perplexus - Harry Potter

Perplexus - Harry Potter

10 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.