Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel

Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel
3 250 Ft
+65 hűségpont ajándékba - Részletek...
Adriatic
25386
A Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel egy nagyobb készlet, mindent megtalálsz benne, ami a strandra kellhet! A nagyobb talicskában csomó homokot cipelhetsz könnyedén, de a homokozó szett tartozékai is kényelmesen elférnek benne. A homokozó szett egy vödröt, lapátot, gereblyét, locsolókannát, és homokozó formát tartalmaz. A vödör színe eltérhet a képen látottaktól. Talicska méretei: 50 x 25 x 30 cm.
A "Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel" nevű játék gyártója az Adriatic, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel

Pimpa narancssárga talicska homokozó szettel

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.