Pindúr Pandúrok - Mini figura

Pindúr Pandúrok - Mini figura
Cukor, só és minden, mi jó! Ezekből az összetevőkből próbálták megalkotni a tökéletes kislányokat. De Utónium Professzor véletlenül a kotyvalékba kevert még egy alkotóelemet: az X-vegyszert. Így születtek meg a Power Puff Girls, azaz Pindúr Pandúrok. A három virgonc kislány, Sziporka, Puszedli és Csuporka arra tették fel életüket, hogy ultraszuper erejüket bevetve felvegyék a harcot a bűnnel és gonosztevőkkel. A csomagban megtalálod a Pindúr Pandúrok szereplőinek egyikét. Szerezd be mindegyik szereplőt, hogy eljátszhasd kedvenc történeteid!
A figurák mérete: 4 cm.
A feltüntetett ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Pindúr Pandúrok - Mini figura" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Spin Master
inkább lányoknak
60803
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pindúr Pandúrok - Mini figura
Pindúr Pandúrok - Mini figura

Pindúr Pandúrok - Mini figura

590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.