KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Pitypang és Lili - Gondos gazdik társasjáték

Pitypang és Lili - Gondos gazdik társasjáték
7 650 Ft
+153 hűségpont ajándékba - Részletek...
Pagony kiadó
nem rendelhető
81387
Gazdikeresés indul!
A Pitypang és Lili: Gondos gazdik társasjátékban sok kisállat (pl. cica, kutyus, tengerimalac, kaméleon) keresi újdonsült gazdáját a lelkes játékosok személyében, ugyanis a menhelyen sajnos már igen kevés a hely számukra. Szerencsére Lili és a barátai befogadják a kis kedvenceket, a játékosok pedig segédkezhetnek a gondoskodó kislánynak az állatok gondozásában és gazditalálásában.
A játék során a játékosok célja, hogy minél több pontot gyűjtsenek az állatkák gazdához rendelésével és befogadásával. A soron következő játékos mindig egy akciót hajthat végre: húzhat 2 gondoskodáskorongot, felvehet 1 vagy 2 állatot a táblájára vagy felvehet 1 vagy 2 gazdit az állataihoz. A játék akkor ér véget, amikor az utolsó gazdilapot is felcsapták a játékosok. A győztes az, aki a legtöbb pontot gyűjti össze.
A játék többféle módban játszható: a legkisebbeknek egy egyszerűbb, kooperatív, a tapasztalt állatmentőknek pedig a szupergazdi játékmód nyújt szórakozást és nem utolsósorban sikerélményt. A játék szinte észrevétlenül tanítja meg a gyerekeket a felelősségvállalásra, az állatok különböző igényeire és gondozásuk mikéntjére.
Átlagos játékidő: 20 perc
A játékot Pásztohy Panka könyve alapján Puskás Tibor tervezte. A társasjáték a szerző rajzaival illusztrált.
A "Pitypang és Lili - Gondos gazdik társasjáték" nevű játék gyártója a Pagony kiadó, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Pitypang és Lili - Gondos gazdik társasjáték

Pitypang és Lili - Gondos gazdik társasjáték

7 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.