Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet

Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet
Melyik gyerek ne szeretné a pizzát? Most saját kezűleg készíthetik el a kis szakácsok a pizzát, amit azzal ízesítenek, amivel csak akarnak. Nincs is más dolguk, csak gyurmából megformázni a pizza tésztát, a feltéteket és már mehet is a kemencébe. A készlet tartalmaz még pizza vágót, szelet kiszedőt és pizza tálcát és 4 tégely gyurmát is.
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Play-Doh
49861
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet
Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet

Play-Doh - Pizzéria gyurmakészlet

7 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.