Play-Doh - Wheels tűzoltó autó gyurmaszett 2 tégely gyurmával

4 690 Ft
+94 hűségpont ajándékba - Részletek...
Play-Doh
1-3 nap
71520
Ezzel a Play-Doh szettel a gyerekek felépíthetnek akár egy egész gyurmavárost, aztán eljátszhatják, hogy eloltják a tüzet és megmentik az embereket - a Play-Doh vízgyurma pedig még élvezetesebbé teszi a játékot. Az autó szabadon futó kerekekkel rendelkezik, így a gyerekek akár tologathatják is. Oldalain különböző formák vannak, a vízágyúján keresztül pedig a picik ki tudják nyomni a gyurmát, tűzoltójelvényt és különböző izgalmas, tűzoltós dolgokat készíthetnek.
A Play-Doh könnyen formálható, puha, élénk színű gyurmáival a gyerekek kedvükre formázhatnak meg bármit, amit csak szeretnének. A tégelyben tárolva a gyurmák nem száradnak ki.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
A Play-Doh márkájú "Play-Doh - Wheels tűzoltó autó gyurmaszett 2 tégely gyurmával" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Play-Doh - Wheels tűzoltó autó gyurmaszett 2 tégely gyurmával" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 12-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 12-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Play-Doh

Play-Doh - Wheels tűzoltó autó gyurmaszett 2 tégely gyurmával

Play-Doh - Wheels tűzoltó autó gyurmaszett 2 tégely gyurmával

4 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.