KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Playgo - Óceán mintájú bébi TV

Playgo - Óceán mintájú bébi TV
5 550 Ft
+111 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
nem rendelhető
76814
A Playgo Óceán mintájú baba tévéje egy olyan víz alatti varázslatos képet mutat a legkisebbeknek, amellyel az utazások, de akár az otthon eltöltött idő is izgalmasabbá tehető. A táblán egy aranyos grafikájú rákocskás golyókilövő, valamint egy mozgatható delfinfigura is helyet kapott. A felhúzógomb többszöri elforgatása után a játék kellemes, vidám dallammal és mókás, mozgó képpel köti le a baba figyelmét. A dallam és a kép mozgása a játékon lévő kapcsolóval ki- és bekapcsolható. A játéktévé praktikus hordfüllel van ellátva, így könnyen odaerősíthető a kiságyhoz, üléshez.
A játék fejleszti a babák látását, szem-kéz koordinációját és finommotorikáját.
A "Playgo - Óceán mintájú bébi TV" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Playgo - Óceán mintájú bébi TV

Playgo - Óceán mintájú bébi TV

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.