Playgo - Kiskedvencek gyurmakészlet, 4 tégely gyurmával

Playgo - Kiskedvencek gyurmakészlet, 4 tégely gyurmával
5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
73692
Az igazán elegáns kiskedvencek bizony járnak szépítkezni, és ezzel a szettel a gyerekek ezt el is játszhatják. A dobozban 4 tégely különböző gyurma található, plusz 5 darab 3 dimenziós formanyomó, amelyek egy-egy plusz kiegészítővel kozmetikai berendezéssé alakíthatók - például fürdetőkáddá vagy pipereasztallá. A formákból egy kislány, kétféle kiskutya és kétféle kiscica készíthető.
Ezen felül a gyurmák dobozának tetején is különböző formák találhatók, és a szetthez tartozik egy színes munkalap is, amelyen jó móka lesz gyurmázni.
A játék remekül fejleszti a finommotorikát, a kreativitást és a fantáziát - na meg melyik kisgyerek ne szeretne gyurmázni?
1 tégely kb. 113 gramm gyurmát tartalmaz.
A "Playgo - Kiskedvencek gyurmakészlet, 4 tégely gyurmával" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Playgo - Kiskedvencek gyurmakészlet, 4 tégely gyurmával

Playgo - Kiskedvencek gyurmakészlet, 4 tégely gyurmával

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.