Playgo - Szivárvány rakosgató játék

Playgo - Szivárvány rakosgató játék
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
2 éves kor alatt
70861
A kicsik szabadjára engedhetik képzeletüket és felépíthetik saját, egyedi szivárványukat ezzel az egyszerű de nagyszerű játékkal. Az öt darab, különböző méretű és színű szivárvány íveket egymásra támasztva vagy egyberakva számos lehetőséget ad a tanulásra. Játék közben fejlődik a kicsik kreativitása és a szem-kéz koordinációja.
A "Playgo - Szivárvány rakosgató játék" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playgo

Playgo - Szivárvány rakosgató játék

Playgo - Szivárvány rakosgató játék

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.