Playmobil 70278 - Expedíciós kamion

Playmobil 70278 - Expedíciós kamion
Ez az expedíciós kamion a legnehezebb tereppel is megküzd. A játékkészlet egy csörlővel és pótkocsival felszerelt expedíciós teherautóból, két PLAYMOBIL figurából, egy medvéből, két halból, valamint egy állvánnyal ellátott fényképezőgépből és egyéb expedíciós felszerelésekből áll. A vezetőfülke és a teherautó teteje levehető. A teherautó belsejében egy konyhasarok, egy mosdó és két ágy is található.
A "Playmobil 70278 - Expedíciós kamion" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playmobil
67251
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil 70278 - Expedíciós kamion

Playmobil 70278 - Expedíciós kamion

11 380 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.