Playmobil 70460 - Hétvégi off-road túra

Playmobil 70460 - Hétvégi off-road túra
10 990 Ft
+220 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
76729
Ez a Monster Truck készen áll arra, hogy a legdurvább utakat is bejárja a következő hétvégi off-road túrán. Tedd fel a csomagtartóra a vadvízi kenudat, vagy a platóra a terepmotorodat, és már jöhet is a következő kaland. A jármű elég tágas ahhoz, hogy akár négy személynek is helyet adjon. Hívd meg néhány barátodat a következő útra! A 4x4 terepjáró első csörlővel is felszerelt, hogy vészhelyzet esetén egy másik járművet vagy egy kidőlt fát könnyen elvontathass vele az útról. Az extrém terepen is bármikor segítségedre lehet, ha elakadtál.
A "Playmobil 70460 - Hétvégi off-road túra" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70460 - Hétvégi off-road túra

Playmobil 70460 - Hétvégi off-road túra

10 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.