Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony

28 480 Ft
+570 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playmobil
inkább fiúknak
1-2 nap
69942
Merülj el a hatalmas varázslónak, Timithornak - az Idő őrének - fantasztikus világában!
Timithor barátjának és társának, Sagithornak varázsműhelye a Violet Vale legendás mágikus tornyában található. Itt varázslatokat gyakorolnak és varázsitalokat főznek. A misztikus torony tele van titkokkal, sőt: még egy értékes kincs is rejtőzik itt. A kristályokat azonban szinte lehetetlen ellopni, mert a földszinti kaput egy mágikus lakat zárja, amelyet csak igazi varázslók nyithatnak ki. A torony tetején a varázslómesternő, Crysthella távcsövön keresztül keresi a veszélyeket. Ha démonok vagy sötét varázslók közelednek a toronyhoz, ágyulövedékekkel fogadják őket.
A játékkészlet tartalmazza a Sagelmor, Jutsithor, valamint Crysthellát. Egy forgó mechanizmussal és titkos rejtekhellyel rendelkező varázslótornyot, valamint működő ágyút, bűvös üstöt, varázskönyvet, kristályokat és sok más fantasztikus kiegészítőt a varázslatos játékórákhoz.
A "Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony" nevű játék készleten van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 29-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 29-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Playmobil

Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony

Playmobil 70745 - Violet Vale - Varázstorony

28 480 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.