Pókember - Háló kilövő kesztyű

Pókember - Háló kilövő kesztyű
Ezzel a Pókember Szuper Háló Kilövővel a gyerekek úgy képesek hálót kidobni, ahogy azt Pókember is tenné! Töltse be a csomagban található Spidey Shot háló folyadék dobozt és készülj a háló lövő akcióra! A gyerekek gyorsan rájönnek, hogy a háló vetés nemcsak egy nagyszerű módja a bűnözők elleni harcnak, hanem nagyszerű módja annak is, hogy jól érezzék magukat! A Pókember Szuper Háló Kidobóval itt az ideje a rosszfiúk elleni harcnak, vagy csak egy kis lövöldözésnek a Pókember felszereléssel! Tartalmazza a Szuper Háló Kidobót, Spidey Shot háló folyadékot, újratölthető vízkazettát és kesztyűt. Víz, vagy Spidey Shot Háló folyadék kilövésére alkalmas. Egyméretű, Pókember dizájnos kesztyű. Képzelj el háló kilövő Pókember csatákat.
Méretek: 23 x 5 x 25 cm.
A "Pókember - Háló kilövő kesztyű" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 5 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hasbro
inkább fiúknak
54048
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pókember - Háló kilövő kesztyű
Pókember - Háló kilövő kesztyű

Pókember - Háló kilövő kesztyű

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.