Webáruházunk 2019. június 20. és június 28. között zárva tart!

Pomsies, az interaktív cicus

Pomsies, az interaktív cicus
Viselhető virtuális kis kedvenc, amely reagál az érintésre és a hangra. A játék 50 reakcióra képes! Rezegve dorombol, beépített érintés érzékelő, és több mint 20 szuper cicahang! Csikizd, ölelgesd, táncolj vele! Csavard és tekerd a farkincáját, hogy a legdivatosabb kiegészítőt rátehesd a hátizsákodra, a csuklódra, a hajadra, vagy ahová csak kedved tartja!
A feltüntetett ár egy darab játékra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk!
A "Pomsies, az interaktív cicus" nevű játék gyártója a Skyrocket Toys, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Skyrocket Toys
54023
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pomsies, az interaktív cicus
Pomsies, az interaktív cicus

Pomsies, az interaktív cicus

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.