Pomsies Lumies - Dazzle Gogo

Pomsies Lumies - Dazzle Gogo
5 pont

5 pont, 1 vélemény alapján – Részletek▾

A kislányok kedvence a Pomsies Lumies. Cuki szőrmókok, akik 4 játékmóddal és 100 reakcióval szórakoztatják a velük játszó kis gyerkőcöket. Átveszi a felszínek színét, amire rányomják, a színeket dallammá formálja, valamint játszani is lehet vele. Aranyos reakciókkal jelzi, hogy mit szól a lányok által választott színekhez. 4-féle játékmódot tartogat. Az első játékmódban színesen fog villogni a játék, melyet sorrendben le kell utánozni úgy, hogy hozzá kell érinteni a választott színekhez. A második módban az idővel kell versenyezni, hogy minél több színt megtaláljunk, amit a Lumie-nk kiválaszt. A következő játékban szintén gyorsnak kell lenni, hiszen ugyanakkor kell rátenni a kis barátunkat a színre, mikor az felvillan (minél tovább játszák, annál gyorsabban vált színt). Nem utolsó sorban pedig minél több színnel ismerkedik, annál több dallamocska áll a kislányok rendelkezésére. Speciális színkódokkal titkos hangok oldhatók fel, melyekről bővebb információt a hivatalos oldalon lehet találni. A fekete például szóba sem jöhet. Tökéletes társ egy zenét, táncot és színeket szerető kislány számára. Elemes játék, 3 db AAA elem szükséges a működéséhez, melyet a csomagolás tartalmaz.
A "Pomsies Lumies - Dazzle Gogo" nevű játék gyártója a Skyrocket Toys, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Skyrocket Toys
inkább lányoknak
1-3 nap
63377
5 190 Ft
A "Pomsies Lumies - Dazzle Gogo" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 14-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 14-én, pénteken átveheti.

Vásárlói vélemények a Pomsies Lumies - Dazzle Gogo nevű játékról

5 pont
Sz. Anett – 2021.03.24 – Nagyon jó kis játék! A kislányom imádja.
Nem bántam meg, hogy erre a termékre esett a választásom. Ajánlom másnak is.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Pomsies Lumies - Dazzle Gogo
5 190 Ft
Pomsies Lumies - Dazzle Gogo

Pomsies Lumies - Dazzle Gogo

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.