Praline interaktív plüssfigura

Praline interaktív plüssfigura
Praliné egy cuki őzike, akinek mindig szüksége lesz a szeretetre és törődésre. Praliné ha készen áll, hogy veletek játszhasson, pislog és játékba hív titeket! Ha éhes etessétek meg az erdei bogyókkal, és nézzétek miként falatozik belőle! Mikor már Praliné pocakja tele van, megköszöni, boldogan csilingelve. Praliné szereti, ha megsimogatják és megölelik! Ha Praliné titeket hív és ti nem játszotok vele, unatkozni fog, elkezd pislogni a szemeivel... majd szépen elalszik!
A játék elemmel működik (3 db AA). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Praline interaktív plüssfigura" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
66261
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Praline interaktív plüssfigura
Praline interaktív plüssfigura

Praline interaktív plüssfigura

23 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.