KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Puerto Rico társasjáték

Puerto Rico társasjáték
9 350 Ft
+187 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
12 éves kor fölött
nem rendelhető
29046
Kolombusz Kristóf 1493-ban fedezte fel a Nagy Antillák legkeletebbre eső szigetét. Fél évszázaddal később Puerto Rico első nagy virágkorát éli, a ti segítségetekkel! Bármilyen szerepet is öltsetek magatokra az Újvilágban, legyetek bár aranyásók vagy kormányzók, telepesek vagy kereskedők, a célotok ugyanaz: a lehető legnagyobb jólét és tekintély megszerzése! Ki birtokolja a leggyümölcsözőbb ültetvényeket? Ki húzza fel a legjelentősebb épületeket? Ki szerzi meg a Puerto Rico társasjáték során a legtöbb győzelmi pontot?
A "Puerto Rico társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 12 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Puerto Rico társasjáték

Puerto Rico társasjáték

9 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.