Puzzle - Állatok és lakóhelyük, 12 x 2 db

1 790 Ft
+36 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dodo
1-3 nap
80158
Vajon melyik állat hol lakik? A Dodo Állatok és lakóhelyük tematikájú duo kirakós készletével a legkisebbek 12, egyenként 2-2 kirakósdarabból álló, igényesen kidolgozott, aranyos grafikájú, élénk színű képet rakhatnak ki, amelyek mindegyike különböző állatokat (pl. méhecske, jegesmedve, kutyus, béka stb.) és lakóhelyeiket (pl. kaptár, jéghegy, kutyaház) ábrázol. A darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, valamint méretükből adódóan a kicsik könnyedén meg tudják majd őket fogni. Az elemek praktikusan tárolhatók a fogantyúval ellátott dobozban.
A készlet megismerteti a lurkókat a különböző állatokkal és élőhelyükkel, emellett fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját, megfigyelőképességét és memóriáját is.
A "Puzzle - Állatok és lakóhelyük, 12 x 2 db" nevű játék gyártója a Dodo, főleg 2 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Puzzle - Állatok és lakóhelyük, 12 x 2 db" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. június 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. június 01-én, csütörtökön átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Puzzle - Állatok és lakóhelyük, 12 x 2 db

Puzzle - Állatok és lakóhelyük, 12 x 2 db

1 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.