Puzzle - Érdekes dinoszauruszok, 4 az 1-ben

Puzzle - Érdekes dinoszauruszok, 4 az 1-ben
A gyerekek az örök kedvencekről, a dinoszauruszokról készült képeket rakhatják ki a négyféle nehézségű puzzle segítségével. A puzzle szórakoztató időtöltés mellett fejleszti a memóriát és a kézügyességet is. Ebben a dobozban az 35 db-os kirakótól a 70 db-os kirakóig haladva, lépésről lépésre ügyesedhetnek az őslények rajongói. Kirakott képek mérete: 28,5 x 20,5 cm.
Tartalom: 4 az 1-ben puzzle (35, 48, 54, 70 db)
A "Puzzle - Érdekes dinoszauruszok, 4 az 1-ben" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 4 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Trefl
inkább fiúknak
70501
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Puzzle - Érdekes dinoszauruszok, 4 az 1-ben

Puzzle - Érdekes dinoszauruszok, 4 az 1-ben

2 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.