KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Puzzle - Románia nevezetességei - 3 x 300 db

Puzzle - Románia nevezetességei - 3 x 300 db
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Trefl
8 éves kor fölött
nem rendelhető
80772
Prémium minőségű, 3 x 300 darabos puzzle, amely Románia nevezetességeit ábrázolja. A puzzle darabokból 3 kép rakható ki. A darabok tökéletesen illeszkednek. Kicsik és nagyok számára egyaránt izgalmas és szórakoztató időtöltés, amelyet egyszerűen képtelenség megunni. A puzzle-k szétszedhetők, majd újra összerakhatók, ha pedig összeragasztjuk a darabokat, bekeretezve akár a szoba díszévé is válhatnak.
A puzzle játékok nemcsak a memóriát, valamint a megfigyelő- és a koncentrációs képességet fejlesztik, türelemre és kitartásra is tanítanak.
A "Puzzle - Románia nevezetességei - 3 x 300 db" nevű játék gyártója a Trefl, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Trefl

Puzzle - Románia nevezetességei - 3 x 300 db

Puzzle - Románia nevezetességei - 3 x 300 db

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.