Rendőrállomás szett, 4 db járművel

Rendőrállomás szett, 4 db járművel
5 950 Ft
+119 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
71900
Egy rendőrállomáson sosem áll meg az élet, itt pedig főleg nem. Ha a zsaruk éppen nem a bűnt üldözik, megtankolják az autóikat, vagy begurulnak a szervizbe, elvégre egy autós üldözés során sokszor sérülnek meg a járművek.
Az állomáson helyet kapott egy helikopterleszálló, egy irányító torony, egy töltőállomás, egy garázs, egy műhely, és hogy gyorsabb legyen a közlekedés, 2 darab autócsúszda is.
Ilyen készültség mellett egy bűnöző sem maradhat szabadlábon.
A "Rendőrállomás szett, 4 db járművel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Rendőrállomás szett, 4 db járművel

Rendőrállomás szett, 4 db járművel

5 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.