Rolly Kid - Fém talicska, pink

A gyerekeknek való talicska tökéletes a szabadtéri játékra. A talicska szerkezete egy fém vázból áll, amelyhez egy fém tál van rögzítve. A támasztólábak szintén fémből készülnek, a széles kerék műanyagból. Különböző anyagokat lehet betölteni a tálba - a homoktól kezdve a játékokig. Ez a játék lehetővé teszi a gyermek számára a különféle dolgok szállítását illetve a szülőktől látott kerti munkák szerepjátékát. A könnyű szerkezetnek köszönhetően a gyermek és szülő egyaránt könnyen hordozhatja és kezelheti a talicskát. Mérete: 41 x 38 x 80 cm.
A Rolly Toys egy német vállalat, mely 1938-ban jelent meg a piacon. A kerti játékokat különös figyelemmel készítik ügyelve a részletekre, hogy a gyermekek úgy használhassák ezeket, mintha valódiak lennének. A legújabb technológiák és a rendkívül tartós anyagok kombinációja azt jelenti, hogy a gyermek nagyon sokáig élvezheti a teljesen ezeket a szuper termékeket.
A "Rolly Kid - Fém talicska, pink" nevű játék gyártója a Rolly Toys, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Rolly Toys
inkább lányoknak
1-3 nap
68800
9 590 Ft
A "Rolly Kid - Fém talicska, pink" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. június 23-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. június 23-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Rolly Kid - Fém talicska, pink
9 590 Ft
Rolly Kid - Fém talicska, pink

Rolly Kid - Fém talicska, pink

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.