Rugalmas világító versenypálya kisautóval

Rugalmas világító versenypálya kisautóval
Egy igazán különleges pályát építhetnek a gyermekek kisautóiknak, amelyen látványos lesz a haladás. A rugalmasan alakítható pályaelemek változatos színűek, kialakíthatnak belőle a gyerekek kerek vagy éppen nyolcas alakú pályát is. A 85 elemből elkészített pályán motorizált, világító kisautót indíthatnak útnak, így sötétben is rendkívül látványos lesz a játék. A gombnyomásra indítható kocsival gyorsan bejárhatod az egész pályát! Az autó pálya elemek könnyen szétszedhetőek és egyszerűen tárolhatóak. A játékhoz 3 db AAA-s elem szükséges, amelyet csomagolás nem tartalmaz.
A "Rugalmas világító versenypálya kisautóval" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Playgo
inkább fiúknak
60456
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Rugalmas világító versenypálya kisautóval
Rugalmas világító versenypálya kisautóval

Rugalmas világító versenypálya kisautóval

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.