Sam a tűzoltó - Első Jupiter tűzoltóautóm, Sam figurával - 17 cm

8 090 Ft
+162 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább fiúknak
1-3 nap
76880
A Sam, a tűzoltó népszerű mesesorozatból ismert Jupiter tűzoltóautó készen áll arra, hogy a kis tűzoltójelöltek eljátsszák vele saját mentőakciójukat. A javarészt piros színű autót maga Sam vezeti, akinek végtagjai mozgathatók. A jármű tetején lévő létra fel-le mozgatható, így nem számít, hogy milyen magas fán ragadt cicust kell megmenteni, a mentőakció sikere garantált.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája. Mindemellett az autóval való játék fejleszti a kicsik finommotorikáját és szem-kéz koordinációját.
A figura magassága: 7 cm
Az autó mérete: 17 cm
A "Sam a tűzoltó - Első Jupiter tűzoltóautóm, Sam figurával - 17 cm" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Sam a tűzoltó - Első Jupiter tűzoltóautóm, Sam figurával - 17 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Sam a tűzoltó - Első Jupiter tűzoltóautóm, Sam figurával - 17 cm

Sam a tűzoltó - Első Jupiter tűzoltóautóm, Sam figurával - 17 cm

8 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.