KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sam, a tűzoltó - 4x4 mentő dzsip játékszett, Sam figurával

Sam, a tűzoltó - 4x4 mentő dzsip játékszett, Sam figurával
11 250 Ft
+225 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább fiúknak
nem rendelhető
76883
Balesetek nemcsak lakott területeken, hanem a hegyekben is történhetnek. A Sam, a tűzoltó című népszerű mesesorozatból ismert 4x4 mentő dzsip készen áll arra, hogy a kisfiúk eljátsszák vele saját mentőakciójukat.
A dzsip kerekei mozognak, így a benne ülő Sam pillanatok alatt oda tud érni a bajba jutottakhoz, akiket akár az égő autóból is ki tud menteni, hiszen jó tűzoltó lévén mindig nála vannak a tűzoltáshoz szükséges eszközök. Ha pedig esetleg egy kidőlt fát kellene az útról eltakarítani, a fejsze és a kalapács segítségével ez is könnyedén megoldható.
A készletben a mozgatható végtagokkal rendelkező Sam figura mellett egyéb kiegészítők is találhatók.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája.
Az autó mérete: 15 cm.
A "Sam, a tűzoltó - 4x4 mentő dzsip játékszett, Sam figurával" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Sam, a tűzoltó - 4x4 mentő dzsip játékszett, Sam figurával

Sam, a tűzoltó - 4x4 mentő dzsip játékszett, Sam figurával

11 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.