KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sam, a tűzoltó - Parancsnoki mentés szett

Sam, a tűzoltó - Parancsnoki mentés szett
14 490 Ft
+290 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább fiúknak
nem rendelhető
77166
A Sam, a tűzoltó című népszerű mesesorozat rajongói most a mentőcsapat vezetőjévé válhatnak a parancsnoki mentés szettel. Természetesen a legfontosabb kiegészítő a tűzoltó Sam képével ellátott mellény, azonban emellett a csomag tartalmaz egy játék adóvevőt is, hogy a kis tűzoltók le tudják adni a drótot a kollégáiknak. Ha pedig éjszakai mentőakcióra lenne szükség, a zseblámpa segít majd megvilágítani a sötét területeket.
Legyen szó farsangi mulatságról, beöltözős buliról vagy szimpla szerepjátékról, ezzel a szettel a kisfiúk igazi tűzoltóknak fogják magukat érezni!
A készlet lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája.
A zseblámpa mérete: 11 cm
Az adóvevő mérete: 14 cm
A játék elemmel működik (2 X 1,5 V LR44). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A "Sam, a tűzoltó - Parancsnoki mentés szett" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Sam, a tűzoltó - Parancsnoki mentés szett

Sam, a tűzoltó - Parancsnoki mentés szett

14 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.