KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Sam, a tűzoltó - Trevor és a busz játékszett

Sam, a tűzoltó - Trevor és a busz játékszett
11 990 Ft
+240 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább fiúknak
nem rendelhető
76885
A Sam, a tűzoltó népszerű mesesorozat járművei és szereplői közül ebben a játékszettben Trevor és a busz költözhet be a gyerekek szobájába. A tartalékos tűzoltó és egyben buszsofőr igyekszik mindig épségben eljuttatni az utasait A-ból B-be. Ám ha véletlenül mégis baleset történne az út során, akkor sem kell aggódni: a busz motorházteteje az ütközés hatására felnyílik, így Trevor ripsz-ropsz meg tudja nézni, hogy veszélytelen-e a továbbutazás.
A busz ajtajai és teteje is nyitható, így a nagy nyári hőségben sem kell aggódni a meleg miatt. A figura végtagjai mozgathatók, törzse forgatható.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amely során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája. A szettben található közlekedési táblák pedig megalapozhatják a közlekedési ismeretek elsajátítását, hiszen a biztonságos közlekedés alapjait nem lehet elég korán lefektetni.
Az autó mérete: 21 cm
A "Sam, a tűzoltó - Trevor és a busz játékszett" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Sam, a tűzoltó - Trevor és a busz játékszett

Sam, a tűzoltó - Trevor és a busz játékszett

11 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.