Schleich - Holstein csikó

Schleich - Holstein csikó
2 250 Ft
+45 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
73597
A Holsteini egy szép és elegáns megjelenésű, intelligens, kiegyensúlyozott temperamentumú, megbízható, könnyen kezelhető és kitartó lófajta, ami a klasszikus lovassportokban sikeresen versenyezhet. Rugalmasságának, erős, jól fejlett izomzatának és bátorságának köszönhetően kitűnően teljesít díjugratásban, de díjlovaglásban és tereplovaglásban is kiemelkedő eredményeket érhet el. A Holsteini csikók már születésük után néhány nappal energikusan és lelkesen ugrálják át az apró akadályokat.
A figurát pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A figura mérete: kb. 8 x 10 x 2,5 cm
A "Schleich - Holstein csikó" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 2 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Holstein csikó

Schleich - Holstein csikó

2 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.