Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020

Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020
Schleich Horse Club 2020-as Horse Club adventi naptára még különlegesebbé teszi a karácsony várakozását a lókedvelő gyerekek számára. Az adventi naptárában az állatorvos sztetoszkópjával megvizsgálja a Trakehner kancát és csikót a nagy lovasbemutató karácsonyi ünnepe előtt, és jó hír : a lovak egészségesek és részt vehetnek a versenyen! A kis macska család, a nyúl és a mókus szintén örülnek neki. Ízletes almát, sárgarépát és salátát raknak a tálba, biztosan nagyon finom lesz mindenkinek. A lovak patái és szőre szépen ápoltak a kefének köszönhetően. A színes lótakarónak és a szép fejgallérnak köszönhetően készen állnak a nagy eseményre! Mérete: 7,5 x 39 x 28,5 cm.
A "Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Schleich
inkább lányoknak
65898
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020
Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020

Schleich - Horse Club adventi naptár, 2020

10 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.