KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Csikó kislánnyal

Schleich - Horse Club Csikó kislánnyal
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81834
A kislányt teljesen elvarázsolja a kis angol telivér csikó, amely a legelőn ágaskodik. Hihetetlenül büszke arra, hogy minden nap cumisüvegből etetheti és meleg takaróba burkolhatja. Már most szoros barátságot kötöttek.
A figura keze mozgatható, a takaró eltávolítható. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült. A Schleich figurák kiváló, kézzel festetett egyedi és megismételhetetlen darabok. A készítők rengeteg figyelmet szenteltek annak, hogy a figurák pontosan, élethűen adják vissza az adott élőlény egyes vonásait.
A "Schleich - Horse Club Csikó kislánnyal" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Csikó kislánnyal

Schleich - Horse Club Csikó kislánnyal

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.