KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Lószerszám tartó állvány felszereléssel

Schleich - Horse Club Lószerszám tartó állvány felszereléssel
2 990 Ft
+60 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81828
Az élethű kivitelezésű Schleich állatfigurák segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogyan néznek ki az állatok és élőhelyeik a valóságban, és hogyan bánhatnak az emberek felelősen a természettel.
Fontos a nyereg megfelelő karbantartása! Nem csak azért, hogy kényelmesen érezze magát lovaglás közben, hanem azért is, hogy megtartsa a formáját, hogy ne súrolja a ló hátát. Ugyanez vonatkozik a kantárra is. Szerencsére vannak ehhez megfelelő kiegészítők. A fa lovon van elég hely a lótakarónak és a nyeregnek. A kantár felakasztható, akárcsak a lovas sisakja.
Minden Schleich figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. Kifejezetten pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Horse Club Lószerszám tartó állvány felszereléssel" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Lószerszám tartó állvány felszereléssel

Schleich - Horse Club Lószerszám tartó állvány felszereléssel

2 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.