KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Schleich - Horse Club Sarah és Mystery figurák

Schleich - Horse Club Sarah és Mystery figurák
7 190 Ft
+144 hűségpont ajándékba - Részletek...
Schleich
nem rendelhető
81835
A Sarah és Mystery figurák nem hiányozhatnak egyetlen Horse Club rajongó készletéből sem! Kalandozz Sarah-val és Mystery nevű lovával! Hogy teljes legyen a készleted, gyűjtsd össze a négy jóbarátot és lovaikat: Lisa és Storm, Sofia és Blossom és Hannah és Cayenne figuráit! Kiegészítő információk: A Sarah figura keze, lába és törzse mozgatható, frizurája és törzse cserélhető. A figura, a kantár és a nyereg levehető a lóról.
Minden Schleich figura aprólékosan kidolgozott, szeretettel festett, és egyszerre ösztönzi a gyerekeket játékra és tanulásra. Pici kezekre tervezték, remekül fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. A játék biztonságos, jó minőségű gumi-műanyag ötvözetből készült.
A "Schleich - Horse Club Sarah és Mystery figurák" nevű játék gyártója a Schleich, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Schleich

Schleich - Horse Club Sarah és Mystery figurák

Schleich - Horse Club Sarah és Mystery figurák

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.