Sew Cool - Flamingós plüssfigurák

Sew Cool - Flamingós plüssfigurák
Varrjátok meg! Tömjétek ki és díszítsétek ki bájos flamingós plüssfiguráitokat a színes kitömő készlettel és Sew N Style varrógéppel! A Sew N Style varrógép használata egyszerű, nem kell cérnát feltekerni, tűt befűzni és pedálozni. Ha most kezdesz varrni, bizonyára ösztönöz majd, hogy teljesen egyedül is meg tudod csinálni. Csínosítsd művedet tetszésed szerint a 25 drágakő és a 15 díszítőanyag segítségével! Élvezd a varrást a Cool Maker varrógéppel! A varrógép külön kapható!
A "Sew Cool - Flamingós plüssfigurák" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Spin Master
inkább lányoknak
53160
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Sew Cool - Flamingós plüssfigurák
Sew Cool - Flamingós plüssfigurák

Sew Cool - Flamingós plüssfigurák

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.