Smoby - Elektronikus pénztárgép, kék színben

10 350 Ft
+207 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
inkább lányoknak
1-3 nap
48214
Ha te is gyakran elkíséred anyukádat bevásárolni, akkor már biztosan megfigyelted, mit csinálnak a pénztárosok. Most belőled is pénztáros válhat, a Smoby: Elektromos pénztárgépével! Olvasd le a termék vonalkódját a leolvasóval, amely fény és hangeffektekkel teszi élethűbbé a játékot, majd nyisd ki a kasszát. Vedd el a pénzt a vásárlótól, és add oda a visszajárót. Kártyával fizettek? Az sem probléma, hiszen azt is betudod olvasni a pénztárgép oldalán. Már csak a blokkot kell odaadnod a vevőnek, és meg is volt a bevásárlás. A pénztárgép mellett egyéb kiegészítőket is rejt a csomagolás, fém- és papírpénzt, bankkártyát, vonalkód leolvasót, blokkokat, és termékeket, melyeket a gyerekek el tudnak adni. A pénztárgép mérete: 21 x 16,5 x 20,5 cm.
A játék működéséhez 1 db 1,5 V LR1131/LR54 típusú elemre, valamint 1 db 3V CR2032 típusú elemre van szükség, melyeket a csomagolás tartalmaz.
A "Smoby - Elektronikus pénztárgép, kék színben" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Smoby - Elektronikus pénztárgép, kék színben" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 01-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 01-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Elektronikus pénztárgép, kék színben

Smoby - Elektronikus pénztárgép, kék színben

10 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.