Smoby - Konyhácska Tech Edition - Melegítő funkcióval

Smoby - Konyhácska Tech Edition - Melegítő funkcióval
28 750 Ft
+575 hűségpont ajándékba - Részletek...
Smoby
inkább lányoknak
65846
A Konyhácska Tech Edition hatalmas, 360 fokos játéktérrel szórakoztatja a legkisebbeket. A konyha olyan akárcsak az igazi, fény és hang hatásokkal is üzemel. A készletben találtok beépített kapszulás kávéfőzőt és szódakészítőt. Hűtő, sütő és mosogatógép várja, hogy kipróbálhassátok őket. Az elektromos főzőlap is hanghatásokkal van ellátva, akár 2 féle főzőhangot is lejátszhattok vele. Ezzel a játékszettel a kicsik már fiatal korban kipróbálhatják magukat a konyha és a főzés világában.
A "Smoby - Konyhácska Tech Edition - Melegítő funkcióval" nevű játék gyártója a Smoby, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Smoby

Smoby - Konyhácska Tech Edition - Melegítő funkcióval

Smoby - Konyhácska Tech Edition - Melegítő funkcióval

28 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.