SpaceRail Űrvasút, Level 2 golyópálya

SpaceRail Űrvasút, Level 2 golyópálya
6 890 Ft
+138 hűségpont ajándékba - Részletek...
Invento HQ
14 éves kor fölött
nem rendelhető
28682
A SpaceRail Űrvasút Level 2 golyópálya az űrvasutak leglátványosabb változata. A készlet elemeiből egy, a gravitációt is meghazudtoló hullámvasutat építhetsz, aminek sínein fém golyók száguldoznak őrült sebességgel. Tervezd meg saját SpaceRail Űrvasút Level 2 golyópályádat, állítsd össze, a golyókat egy lift fogja felemelni a kezdőponthoz, ahonnan akár több irányba is elindulhatnak a golyók. A SpaceRail Űrvasút Level 2 golyópálya segít a gyerekeknek megismerni a fizika alapjait is. A pálya összeállított mérete az elemek felhasználásától függ.
Pálya hossza: 10 m.
A "SpaceRail Űrvasút, Level 2 golyópálya" nevű játék gyártója az Invento HQ, főleg 14 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

SpaceRail Űrvasút, Level 2 golyópálya

SpaceRail Űrvasút, Level 2 golyópálya

6 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.