Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Sparkle & Bloom - Szótárfüzet - Catch A Falling Star

Sparkle & Bloom - Szótárfüzet - Catch A Falling Star
A Gorjuss Catch A Falling Star praktikus spirálos füzettel öröm lesz szavakat tanulni, mert tökéletesen a nyelvtanulók igényeire szabták. A szavakat két oszlopba lehet írni, mint egy hagyományos szótárfüzetben, azonban a füzet borítója két részből áll, mellyel le lehet takarni a word-szó vagy meaning-jelentés oszlopokat, attól függően, hogy mit szeretnél tanulni. Ráadásul minden szó mellett három kis rublika található, hogy egy hatalmas pipát adhass magadnak, amikor jól tudtad az adott szót!
A "Sparkle & Bloom - Szótárfüzet - Catch A Falling Star" nevű játék gyártója a Santoro, főleg 6 éves kor fölötti lányok számára ajánljuk.
Santoro
inkább lányoknak
6 éves kor fölött
64806
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sparkle & Bloom - Szótárfüzet - Catch A Falling Star

Sparkle & Bloom - Szótárfüzet - Catch A Falling Star

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.