Speed Cups 2 társasjáték

Speed Cups 2 társasjáték
3 150 Ft
+63 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
72832
Ki lesz a leggyorsabb? Persze ennyi nem elég, nagyon jó megfigyelőnek is kell lenni.
A Speed Cups 2 egy önálló játék, de használható a Speed Cups alapjátékkal együtt is. A játékosok 5-5 darab színes poharat kapnak, és egymást megelőzve kell megoldaniuk a feladatot, amelyhez elengedhetetlen a gyorsaság és a jó megfigyelőképesség.
A feladatkártyák adják meg a poharak sorrendjét. Ha helyes a sorrend, akkor villámgyorsan rá kell csapni a felfordított feladatkártyára. Aki gyorsabb, az szerzi meg a kártyát. A győztes az, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.
A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, a forma- és színfelismerést, a matematikai készségeket, a megfigyelést és a memóriát.
A "Speed Cups 2 társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Piatnik

Speed Cups 2 társasjáték

Speed Cups 2 társasjáték

3 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.