Speedy Roll társasjáték

Speedy Roll társasjáték
8 190 Ft
+164 hűségpont ajándékba - Részletek...
Piatnik
4 éves kor fölött
72837
Mókás családi társasjáték akár már óvodás korosztálynak is. Kedves, aranyos játék, amely könnyen a kicsik kedvencévé válik.
A sűrű erdő lombkoronája alatt az avarban vidáman bukfencező sündisznók sietnek az odújuk felé vezető úton. Gurítsd a "sünilabdát" ügyesen, és gyűjts össze sok-sok almát, levelet és gombát.
Minél több dolgot gyűjtesz, annál hamarabb ér haza az erdei úton a sünöd. Minden játék előtt kedved szerint állíthatod össze az erdei ösvényt, és kiválaszthatod, azt is, hogy hogyan szeretnél játszani - kooperatív vagy kompetitív módon.
Átlagos játékidő: 20-25 perc
A "Speedy Roll társasjáték" nevű játék gyártója a Piatnik, főleg 4 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Piatnik

Speedy Roll társasjáték

Speedy Roll társasjáték

8 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.