SpinForce Világító versenyautó pálya szett

SpinForce Világító versenyautó pálya szett
SpinForce világító versenyautó pálya szett különleges, lélegzetelállító versenyélményt tartogat a srácoknak! Ha a pályát felépítik, feltöltik az autókat és a távirányítót is bekapcsolják, indulhat a verseny! A járgányok előre és hátramenetben is tudnak haladni. A világítás megváltoztatható a távirányító segítségével. Irány a sötét szoba és a ragyogó versenypálya, a játék biztos hogy emlékezetes lesz! Az izgalmas pálya bravúros szakaszokkal és 3 hurokkal is rendelkezik. A pálya felépítése csak a fantázián múlik! Az autópálya hossza: 436 cm.
A több, mint 4 méter hosszú pálya igazán izgalma szakaszokkal és 3 hurokkal rendelkezik! Kreativitásoddal új pályafelépítéséket készíthetsz. A készlet 50 darabos és tartalmaz egy kisautót és egy távirányítót.
A "SpinForce Világító versenyautó pálya szett" nevű játék gyártója a Jupiter Creations, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Jupiter Creations
inkább fiúknak
66187
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
SpinForce Világító versenyautó pálya szett
SpinForce Világító versenyautó pálya szett

SpinForce Világító versenyautó pálya szett

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.