Star Wars - Meglepetés jármű figurával, 5 cm

Star Wars - Meglepetés jármű figurával, 5 cm
3 750 Ft
+75 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
77243
Jó hír a Star Wars rajongóknak: megérkeztek a meglepetés jármű csomagok, amelynek mindegyikében egy ikonikus Csillagok háborúja jármű és egy figura található. Az 5 cm-es járművek hihetetlenül részletgazdagok és a megszólalásig hasonlítanak a filmekben láthatókhoz.
A mini járművek és figurák gyűjthetők, így akár egy teljes flotta is felépíthető belőlük. Az, hogy melyik jármű és figura rejlik a csomagban, legyen meglepetés!
A terméket - méretéből adódóan - 8 éves kortól ajánljuk.
A jármű mérete: 5 cm
A figura mérete: 2,5 cm
A "Star Wars - Meglepetés jármű figurával, 5 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Star Wars - Meglepetés jármű figurával, 5 cm

Star Wars - Meglepetés jármű figurával, 5 cm

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.