KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Steffi Love - Fashion Deluxe baba ruhákkal

Steffi Love - Fashion Deluxe baba ruhákkal
12 250 Ft
+245 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
81692
Egy ruha a családi ebédre, egy a bálba...
Steffi Love nagyon szeret kiöltözni, így nem csoda, hogy olyan ruhatárral rendelkezik, amely csinosabbnál csinosabb ruhákkal és ízléses kiegészítőkkel van tele. Ezzel a Fashion Deluxe szettel Steffi Love 9 csillogó, fényes vagy épp tüllös részletekkel díszített ruhakölteményt ölthet magára.
Persze az elegáns ruhához megfelelő kiegészítő is dukál - pink magassarkú, retikül, fejdísz és más ékszerek. A kislányoknak nincs más dolguk, mint kiválasztani a legmegfelelőbb szettet Steffi Love aznapi programjára, felöltöztetni a babát, és már kezdődhet is a baba történetének legújabb fejezete.
A baba szőke hajú, karjai és lábai mozgathatók, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják be. A baba nem áll meg magától.
A játékszett segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. A különleges ruhák tökéletes kiegészítői lehetnek a divatért rajongó gyerekek Steffi Love szettjeinek.
A baba magassága: 29 cm
A "Steffi Love - Fashion Deluxe baba ruhákkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Steffi Love - Fashion Deluxe baba ruhákkal

Steffi Love - Fashion Deluxe baba ruhákkal

12 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.