Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

SuperZings - Meglepetés figura tárolóval

SuperZings - Meglepetés figura tárolóval
490 Ft
+10 hűségpont ajándékba - Részletek...
Magicbox
inkább fiúknak
nem rendelhető
58047
A SuperZings univerzumban hétköznapi tárgyak alakulnak át szuperhősökké illetve szuper gonoszokká. A gyerkőcök most segíthetnek eldönteni a legendás ütközetek végkimenetelét, és saját történeteket találhatnak ki. A SuperZings hétköznapi tárgyakat formáló szuperhősei gyűjthető játékfigurák, melyekből összesen 80 db különböző figura található meg az első szériában. A szuperhősöknek és a szupergonoszoknak is szükségük van jó menedék-, búvóhelyre. A Tárolószettel most szuper titkos rejtekhelyre tehetnek szert a gyerekek. A csomagban a rejtekhely lakosa is megtalálható.
A "SuperZings - Meglepetés figura tárolóval" nevű játék gyártója a Magicbox, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

SuperZings - Meglepetés figura tárolóval

SuperZings - Meglepetés figura tárolóval

490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.