Sycomore Artissimo - Homokkép készítő szett - Vadállatok

Sycomore Artissimo - Homokkép készítő szett - Vadállatok
Ez a vadállatok témájú homokkép készítő szett egész biztosan órákra leköti majd a kreatív kicsiket, a végeredmény pedig egyedi és megismételhetetlen lesz, sőt, a színpompás kép akár a gyerekszoba dísze is lehet!
A használata egyszerű: a műanyag kés segítségével le kell szedni a védőfóliát, majd színes homokot önteni a ragadós felületre, amit aztán az ujjak segítségével el lehet oszlatni.
Nagyszerű időtöltés már ovisoknak is.
A játék remekül fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt.
A doboz mérete 22 x 4 x 16 cm
A "Sycomore Artissimo - Homokkép készítő szett - Vadállatok" nevű játék gyártója a Sycomore, főleg 4 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Sycomore
73734
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Sycomore Artissimo - Homokkép készítő szett - Vadállatok

Sycomore Artissimo - Homokkép készítő szett - Vadállatok

4 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.