2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Erdei állatok

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Erdei állatok
5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
Sycomore
nem rendelhető
81732
Egy képet a legapróbb részletek tesznek igazán csodálatossá!
A Sycomore Stick'n Fun mozaikkép készítő készletével a gyerekek csillogó mozaikdarabokkal díszíthetik ki a csomagban található, erdei állatokat ábrázoló képeket.
A szett mindent tartalmaz, ami az alkotáshoz szükséges: 3 különböző, aranyos grafikával kidolgozott kidíszítendő alapot, akasztókat, valamint különböző színű, öntapadós mozaikmatricákat és strasszokat - összesen mintegy 1000 darabot!. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint az alapon kijelölt helyekre ráragasztani a megfelelő színű és alakú díszítőelemeket. Az elkészült képek díszíthetik a gyerekszobát, de ajándéknak is tökéletesek.
A szett fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, kézügyességét, kreativitását és szépérzékét. Jó választás a kézműves tevékenységeket kedvelő kislányoknak.
A kirakott képek mérete: 22 x 22 cm
A "Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Erdei állatok" nevű játék gyártója a Sycomore, főleg 5 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Erdei állatok

Sycomore - Stickn Fun mozaikkép készítő készlet - Erdei állatok

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.